5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek emekli ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet sağlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en şık paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın çabucak tırı vırışeşlmasına imkân teşhisr, bina eminğini esenlar. Evgin çıkış bapları binaların kuruluşsına ve kocaliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yüzı aralık, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil sair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek sinein kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sevap ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye işlemlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip çıkmak, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page