5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen hariçya mevsuk açılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya doğruca ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, iyi fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya aile sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; iyi korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız midein binanızın yangın korumasının liyakatsiz olduğu hiç bir örnek yeterlidir!

Binalarda belirli standartlarda iz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve ortam şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne bapların üstı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir Yangın Kapısı Fiyatları odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en mütenasip bedel politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page